بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ چیست؟

بیزینس کوچینگ

یکی از فرصت های طلایی و بهترین موقعیت برای تمامی کسب و کارها استفاده از دانش بیزینس کوچینگ است.

به‌جرئت می­توان گفت که بهترین فرصت و طلایی‌ترین فرصت برای تمامی کسب‌وکارها و همچنین برای علاقه‌مندان در ایران بیزینس کوچینگ است. فکر می کنید چرا؟

راحت میشه به این سوال پاسخ داد؛ چون هیچ بیزینسی در ایران پیدا نمی‌کنید که علاقه‌مند به رشدکردن، درآمد بالا و موفقیت نباشه و نخواد به یک برند و یک کسب‌وکار پرسود و پردرآمد تبدیل نشه؛ همه ­ی کسب‌وکارها چه کوچک و چه بزرگ به دنبال تغییر در بیزینس خودشون هستند ولی چگونه می‌توان این بیزینس ­ها را رشد داد و وارد عرصه پیشرفت کرد؟

در این راه به چه اشخاصی می‌توان اعتماد کرد؟

در این مسیر چه افرادی می‌توانند به ما در رسیدن به اهداف درست کسب‌وکارمان کمک کنند؟

در همین راستا هست که از دوستان، صاحبان کسب‌وکارهای موفق یا نیمه موفق، افراد تحصیل‌کرده یا مشاور، یا حتی یک سرچ ساده در گوگل به دنبال راه‌های رسیدن به کسب‌وکار موفق هستیم و اشخاص و سایت‌های زیادی هستند که به ما وعده‌های بسیار زیادی در خصوص رسیدن به یک بیزینس موفق می‌دهند؛ در همین زمان هست که بیزینس کوچینگ معنی و مفهوم بسیار زیادی پیدا می‌کند.

در همین موقع است که ما نیاز به دانشی خاص برای رسیدن به اهداف و یک کسب‌وکار موفق پیدا می‌کنیم و بیزینس کوچینگ ابزاری قدرتمند است که برای همین موضوع طراحی شده و به وجود آمده است.

با استفاده از دانش کوچینگ و یک بیزینس کوچ می‌توانید اهداف خود را در بیزینس پیدا کنید و همچنین یاد می‌گیرید که ویژن‌های خود (چشم‌اندازها) را دنبال کنید و مسیر رسیدن به این اهداف و چشم‌اندازها را کاملاً شفاف پیدا کنید.

اینجا در وبسایت رسمی business-coaching.ir میخواهیم در خصوص یک بیزینس کوچ حرفه‌ای و اینکه بیزینس کوچینگ چطور می‌تواند در کسب‌وکار به شما کمک کند صحبت کنیم.

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ چیست؟ چطور میشود از این فرصت استفاده کرد؟

بیزینس کوچینگ راه رسیدن به موفقیت و بهتر هست بگیم شاه‌کلید موفقیت در کسب‌وکار است.

تفاوت‌های بسیار زیادی در بحث‌های مشاور (consultant)، منتور (mentor) یا شادو منتور (shadow mentor)، کوچ (Coach) یا همان مربی وجود دارد. کوچ آموزه‌های بسیار زیادی برای افراد و صاحبان مشاغل دارد و جدای از آن مستقیماً بر روی کسب‌وکار شما فعالیت می‌کند و به شما کمک می‌کند که چه اهدافی را در کسب‌وکارتان می‌بایست دنبال کنید تا به پله‌های موفقیت موردنظر خود برسید.

انواع بیزینس کوچینگ؟

بیزینس کوچینگ شامل انواع کوچینگ‌های سازمانی و کسب‌وکارها می‌شود. این کار با کمک متخصصین و کوچ‌های دارای مدرک کوچینگ انجام می‌شود که می‌بایست دارای مدارک معتبر باشند که عناوین مختلفی دارند:

  • کوچ‌های شرکتی
  • کوچ‌های مدیران ارشد
  • کوچ اجرایی
  • کوچ رهبری
  • کوچ توسعه‌سازمانی و غیره.

بعد از شروع دوره‌های آموزشی بیزینس کوچینگ شما می‌آموزید چطور و چگونه با افراد مختلف برخورد داشته باشید و؛ برای مثال یکی از بزرگ‌ترین مشکلات در کسب‌وکارها این است که چطور با یک مشتری ناراضی برخورد و چگونه وی را به یک مشتری راضی و وفادار تبدیل کنند! این مشکل یکی از اصلی‌ترین مشکلات در کسب‌وکارها است و افرادی که حرفه‌ای و خاص عمل کرده‌اند، توانسته‌اند به‌راحتی این فرآیند تبدیل را به‌خوبی انجام دهند!

یکی دیگر از مسائلی که در بیزینس کوچینگ با آن روبه‌رو می‌شوید نحوه مدیریت در منابع انسانی (پرسنل و حفظ پرسنل) می‌باشد. در هر شرکت، سازمان، مؤسسه و… ممکن است پرسنل و کارمندان نارضایتی داشته باشند و این عدم رضایت به‌گونه‌ای باشد که شما متوجه آن موضوع نشوید و به طور نامحسوسی در پیشرفت و روند کسب‌وکار شما تأثیر گذاشته باشد. بیزینس کوچینگ به شما این امکان را می‌دهد که با پرسنل خود روابط عمیق‌تر و بهتر ایجاد کنید و در نتیجه کسب‌وکار خودتان را رشد کاملی بدهید.

خوشبختانه یا بهتر است بگوییم یکی از بهترین فرصت‌های که در ایران هر روز روبه‌رشد قرار دارد محبوبیت بیشتر بیزینس کوچینگ در ایران و بازار کار بسیار خاص آن است؛ چه شما بخواهید کسب‌وکاری را راه بیندازید یا در فکر خودتان این رؤیا رو دارید که یک بیزینس را راه‌اندازی کنید، بیزینس کوچینگ در تمامی مراحل به شما برای رسید به اهدافتان کمک میکند و بهتر است بگوییم که یک امر ضروری برای شماست.

در ایران به لطف آکادمی کوچینگ فارسی‌زبانان و اساتید فارسی‌زبان فارغ‌التحصیل از مؤسسه ICF، بیزینس کوچینگ محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. در ایران هم شرکت‌ها و مؤسسه‌های کوچینگ بسیار زیادی هم تأسیس شده است که نیازهای شما را نسبت به کسب‌وکارتان برآورده می‌کنند و به لطف درآمد بیزینس کوچینگ تعداد این شرکت‌ها و مؤسسات روزبه‌روز در حال افزایش است.

حال سوال و موضوع مهمی که باید به آن دقت کنیم این است که کدام یک از این بیزینس کوچ‌ها یا آکادمی‌ها، بهترین مرکز بیزینس کوچینگ ایران است؟ کدام یک از این کوچ‌ها، بهترین بیزینس کوچ‌های ایران هستند؟ پاسخ این سوال و قضاوت این موضوع با شماست.

مربی کسب و کار

چگونه بهترین بیزینس کوچ در ایران را پیدا کنیم؟

بهترین بیزینس کوچ کسی است که دوره‌ دیده در فدراسیون بین‌المللی کوچینگ باشد که این موضوع در کوچ های مجموعه تابا کوچینگ به‌وفور دیده می‌شود.

از بیزینس کوچینگ چه انتظاری باید داشت

اگر می خواهید صاحب کسب و کار یا مدیر اجرایی موفق تری شوید، کوچینگ می تواند راه حل باشد. با مربی مناسب، می توانید انتظار رشد نمایی هم از نظر شخصی و هم از نظر حرفه ای داشته باشید.

در قلب آن، رابطه بین یک مربی کسب و کار و صاحب کسب و کار/حرفه ای بر اعتماد بنا شده است. اگر یک صاحب کسب و کار جدید تجربه محدودی داشته باشد، یک مربی حرفه ای در واقع می تواند از طریق بازخورد به سرعت بخشیدن به رشد کمک کند. اگر رهبران کسب و کار نیاز به حمایت برای افزایش حضور اجرایی خود و افزایش درآمد داشته باشند، یک مربی می تواند به تنظیم یک برنامه کمک کند.

اما به همین جا ختم نمی شود. بهترین مربیان کسب و کار مشتریان خود را به عظمت به چالش می کشند. در واقع، برخی از قدرتمندترین روابط مربی/مشتری می تواند سال ها طول بکشد. این روابط می تواند دوره های طولانی رشد قابل توجه کسب و کار را ارائه دهد.

قدرتی را تصور کنید که وقتی با یک مربی کسب‌وکار شخصی شریک می‌شوید که عمیقاً شرکت شما را درک می‌کند – و همچنین نقاط قوت و ضعف شما.

سرفصل‌های مهم آموزش بیزینس کوچینگ چیست؟

شما باید حتماً نحوه ارائه‌دادن بیزینس مدل را یاد بگیرید. سمینارها و کلاس‌های گروهی مرکز تابا کوچینگ این آموزش­ ها را به شما ارائه می‌دهند. در بیزینس مدل شما در مورد بخش‌بندی مشتری‌ها، کانال‌های ارتباطی تعامل با مشتری، مدل درآمدزایی و غیره اطلاعات لازم را کسب خواهید کرد.

همچنین در بخش مهارت‌های کوچینگ علاوه بر اطلاعات تئوری‌ای که فرامی‌گیرید، از تجربه‌های چند کوچ موفق و باتجربه هم بهره‌مند می‌شوید.

شما در آموزش بیزینس کوچینگ خود، استراتژی‌های بازاریابی آفلاین و آنلاین را یاد می­گیرید. همچنین تجربه مشتری مهارتی است که شما نمی‌توانید از آن به‌راحتی عبور کنید و این موضوع برای مهارت‌آموزی شما بسیار مفید است  که ما در سمینارها و کلاس‌های گروهی خود حتماً به این موضوع می‌پردازیم.

تحلیل کسب‌وکار، استراتژی کسب‌وکار، سیستم سازی کسب‌وکار و مدیریت انسانی بر پایه علم (BPM)  از دیگر سرفصل‌های مهم و ضروری سمینارها و کلاس‌های مرکز تابا کوچینگ است.

علاوه بر همه این مطلب­ ها شما روش پیش‌بردن کارها را با نظم هرچه بیشتر می­ آموزید و همچنین بسیاری از اصول فروش و روانشناسی که می‌تواند در بیزینس به کارتان بیاید را یاد می­گیرید.

مربی بیزینس

درآمد بیزینس کوچینگ در ایران چقدر است؟

امروزه صاحبان کسب‌وکار با رشد تکنولوژی، میل و رغبت بیشتری به دیده‌شدن و پیشرفت در سرتاسر کشور و حتی جهان دارند. خب این کار زحمت‌های خاص خودش را دارد که کم هم نیست و همچنین بدون دانش کافی از آن، عملاً فایده‌ای ندارد. در نتیجه، اغلب کارها به سمت افرادی که بیزینس کوچ هستند می‌آیند و از آن‌ها درخواست می‌کنند که در این راه کمکشان و آن‌ها را تا موفقیت همراهی کنند.

خوشبختانه این نیاز هم روزبه‌روز در حال افزایش است و کسب‌وکارهای زیادی در راستای رسیدن به پیشرفت و توسعه کسب‌وکارشان به بیزینس کوچ نیاز دارند و از آن‌ها در مسیر رسیدن به موفقیت استفاده می‌کنند؛ بنابراین اگر می‌خواهید به یک بیزینس کوچ خوب در ایران تبدیل شوید، اصلاً درنگ نکنید و با ما تماس بگیرید، چون قطعاً شما درآمد خوبی از این راه خواهید داشت.

درآمد بیزینس کوچ در ایران دقیقاً مشخص نیست و بسته به مهارت، باتجربه بودن، محبوب بودن فرد و میزان تخصصی که دارد، می‌تواند متفاوت باشد؛ اما درآمد یک بیزینس کوچ مثلاً در امریکا، حدود ۲۳۵ دلار و لایف کوچ‌ها ۱۶۰ دلار به‌ازای هر ساعت است!

حالا خودتان یک حساب و کتاب ساده انجام دهید و با وجود این‌همه کسب کار سنتی و آنلاین، محاسبه کنید که چقدر می‌توانید از این راه کسب درآمد کنید.

هزینه بیزینس کوچینگ در ایران چقدر است؟

چه بیزینس‌های کوچک خانگی و چه بیزینس‌های بزرگ، نیاز دارند تا در راه بهترشدن و توسعه خود، از کسی مشاوره بگیرند؛ بنابراین بسته به مقیاس کسب‌وکارتان، هزینه‌ای که برای بیزینس کوچینگ برای کسب و کارها در نظر گرفته می‌شود هم متفاوت است.

معمولاً کسب‌وکارهای بزرگ و میلیاردی از یک بیزینس کوچ انرژی و زمان بیشتری می‌گیرند نسبت به کسب‌وکارهای کوچک!

در نتیجه هزینه‌ای که برای بیزینس کوچینگ از یک کسب‌وکار کوچک در نظر گرفته می‌شود، بسیار متفاوت و کمتر از هزینه بیزینس کوچینگ کسب‌وکارهای بزرگ و گسترده است.

درنتیجه

چه کسب‌وکار سنتی و چه کسب‌وکارهای مدرن یا اینترنتی نیاز به یک مربی کسب‌وکار یا بیزینس کوچ دارند؛ شما می‌توانید همین حالا با تماس با کارشناسان مرکز برای شرکت در دوره های بیزینس کوچینگ برای خودتان اقدام کنید و دانش و درآمد و خود را چندبرابر کنید. اگر این مطالب نظر شما را به خود جلب کرد و برایتان مفید بود، مقاله ما را با دوستان و همکارانتان به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *